Nit de l’Art 2022

Programa

Consulta el programa oficial de La Nit de l'Art i planifica el teu recorregut per gaudir de l’art contemporani a Mallorca a les galeries i espais adherits. Programa

Visites Dialogades

Apunta’t a les visites dialogades, un programa que és possible gràcies a l'Ajuntament de Palma, Fundación Arco, l’Ajuntament de Pollença i l’Ajuntament d’Andratx. Visites Dialogades

26 aniversari

Pionera a Espanya, la Nit de l’Art celebra 26 anys fent de Palma una capital de l’art contemporani i es celebrarà a partir del 15 de setembre mirant cap al futur i apropant l’art a la ciutadania.

Les propostes de prop de 50 artistes omplen els espais de les galeries d’Art Palma Contemporani, La Bibi Gallery, Galeria Fermay, Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma, la Fundació Miró Mallorca, el Centre Cultural la Misericòrdia, el Centre de Cultura Sa Nostra, Caixa Fòrum Palma, el Casal Solleric i Museu Fundación Juan March.

Talks

Taula rodona, NFuTures. Perspectivas del futuro de los NFT en el mercado del arte. Moderada per Pau Waelder, comissari i investigador especialitzat en el mercat de l’art digital. El boom del mercat de tokens no fungibles (NFT) ha impactat de manera decisiva en el mercat de l’art contemporani. En aquest context, cal demanar-se: què aporten els NFT al col·leccionisme d’art? Quines tendències es poden traçar en el futur del mercat de l’art contemporani? La taula rodona tendrà lloc a CaixaForum Palma el divendres 16 a les 18.30h. Entrada lliure, aforament limitat.

Galeries

Artistes