About

Art Palma Contemporani és l’associació de galeries d’art contemporani de Palma. Des de la seva fundació en 2004, treballa amb l’objectiu de potenciar la vida cultural de la ciutat i d’acostar als ciutadans els nous llenguatges artístics i els creadors. Actualment, Art Palma Contemporani està formada per les galeries ABA ART LAB, BARÓ, CCA Andratx, Galería Fermay, Galería Fran Reus, KEWENIG Palma, LA BIBI Gallery, L21 Gallery, Maior Pollença, Galeria Pelaires, Pep Llabrés Art Contemporani i Galería Xavier Fiol.

Des de 1997, les galeries associades organitzen cada any La Nit de l’Art, l’esdeveniment de referència a Mallorca que inaugura la temporada expositiva a l’illa. Amb el pas dels anys, la Nit de l’Art ha esdevingut una cita obligada, tant per als habitants de Mallorca, com per als professionals del sector, principalment col·leccionistes nacionals i internacionals, agents culturals i amants de l’art contemporani.

Art Palma Contemporani ha sumat a la seva programació dos esdeveniments anuals més: l’Art Palma Brunch -des de 2005- i l’antic PalmaPhoto que ha derivat en l’Art Palma Summer -des de 2016-, que ja juguen un paper destacat en el calendari cultural de Mallorca.Equip Art Palma Contemporani

Fran Reus Méndez – President
Maria Isabel Bordoy Bennasar – Secretària
Pep Llabrés – Tresorer

Francesco Giaveri – Manager