Galeries

Galeria Fermay

About

Galeria Fermay és una galeria jove i dinàmica fundada per Antoni Ferrer el 2022 dedicada a la promoció, exposició i venda d’art contemporani. El projecte ocupa un antic espai industrial al barri de Blanquerna, Palma (Mallorca).

La galeria representa i col·labora amb artistes emergents i establerts que treballen amb diferents mitjans i enfocaments i que desenvolupen llenguatges propis de caràcter experimental que contribueixen al discurs de les arts plàstiques. Diversos es presenten per primera vegada a Espanya de la mà de la galeria.

La galeria ofereix un programa variat que celebra l’heterogeneïtat de relats que coexisteixen a l’entorn contemporani. A més de la seva activitat comercial, Galeria Fermay fomenta l’estudi i la reflexió al voltant de les pràctiques artístiques contemporànies.

Amb més de 10 anys d’experiència al sector, treballem amb col·leccionistes i institucions així com amb una nova generació de compradors interessats a iniciar-se al món de l’art contemporani i reafirmar el compromís d’Europa amb el valor de l’art.

Entenem la galeria com a espai viu, un punt de trobada entre artistes, col·leccionistes, professionals i amants de l’art.

Contacte

Pare Bartomeu Pou 42 E
07003 Palma
+34 971 758 588 info@galeriafermay.com www.galeriafermay.com