Nit de l’Art 2023

Programa

Consulta el programa oficial de La Nit de l'Art i planifica el teu recorregut per gaudir de l’art contemporani a Mallorca a les galeries i espais adherits. Programa

Visites Dialogades

Apunta’t a les visites dialogades, un programa que és possible gràcies a l'Ajuntament de Palma, Fundación Arco, l’Ajuntament de Pollença i l’Ajuntament d’Andratx. Visites Dialogades

27 aniversari

Pionera a Espanya, la Nit de l’Art celebra 27 anys fent de Palma una capital de l’art contemporani i es celebrarà a 23 de setembre mirant cap al futur i apropant l’art a la ciutadania.

Les propostes de les artistes omplen els espais de les galeries d’Art Palma Contemporani, Casal Solleric, la exposició de ADEMA a la Fundació Barceló, Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma, la Fundació Miró Mallorca, La Llotja, La Misericòrdia, Can Balaguer, Centre Cultural Concepció 12, Caixa Fòrum Palma, i Museu Fundación Juan March.

APC Talks: Hi ha mecenes per al demà?

En el marc de la Nit de l’Art 2023, Art Palma Contemporani organitza juntament amb CaixaForum una taula rodona sobre el mecenatge. Ens interessa il·luminar particularment el seu aspecte lligat al col·leccionisme públic i privat. Per pensar i conversar junts, hem convidat:

Nimfa Bisbe, Antònia M. Perelló, Lorena Pérez-Jácome & Javier Lumbreras i Chus Martínez

La taula rodona tendrà lloc a Caixa Forum Palma el divendres 22 a les 18.00h.

Entrada lliure, aforament limitat.
Reserva aquí la teva plaça

Galeries

Artistes