Nit de l’Art 2021

Programa

Consulta el programa oficial de La Nit de l'Art i planifica el teu recorregut per gaudir de l’art contemporani a Mallorca a les galeries i espais adherits. Programa

Visites Dialogades

Apunta’t a les visites dialogades, un programa que és possible gràcies a l'Ajuntament de Palma, Fundación Arco, l’Ajuntament de Pollença i l’Ajuntament d’Andratx. Visites Dialogades

25 aniversari

Pionera a Espanya, la Nit de l’Art celebra 25 anys fent de Palma una capital de l’art contemporani i es celebrarà a partir del 16 de setembre mirant cap al futur i apropant l’art a la ciutadania.

Les propostes de prop de 60 artistes omplen els espais de les galeries d’Art Palma Contemporani, Es Baluard Museu, la Fundació Miró Mallorca, el Centre de Cultura Sa Nostra, Caixa Fòrum Palma, Can Balaguer, el Casal Solleric i Baró Galeria a Palma, a més de les exposicions que es poden veure al CCA Andratx i a la Galeria Maior a Pollença.

Talks

Entre les activitats cal destacar la xerrada que organitza el National-Bank en relació a l’exposició de la seva col·lecció al CCA Andratx, amb la participació de Cristina Lucas, Pia Fries, Thomas A. Lange, Markus Lüpertz, Fernando Sánchez Castillo i el comissari Walter Smerling. La trobada tendrà lloc a la Galeria Pelaires el divendres 17 a les 18h. Entrada lliure, aforament llimitat.

Galeries

Artistes