Galeries

Pep Llabres Art Contemporani

About

seguir amb la línia que havia començat a marcar en la seva labor anterior: apostar per artistes joves no només d’àmbit local, amb la incorporació d’uns altres de projecció més consolidada. En la majoria d’exposicions existeix una idea clara de fomentar la participació del públic en general, artistes, comissaris així com qualsevol altre tipus d’esdeveniment relacionat amb l’exposició.

La Galeria posseeix una identitat marcada pels llenguatges abstractes, en molts casos lligats a la geometria. Aquest caràcter geomètric està entès tant en l’àmbit bidimensional com el volumètric. Aquest grup d’artistes ens proposa la seva particular visió de l’espai. Les seves obres comprenen situacions més orgàniques i en altres casos desenvolupen el seu imaginari sota estaments constructivistes de major rigor i norma. Altres creadors lligats a la Galeria trenquen en moments puntuals aquesta identitat proposant llenguatges diferents, que van des de la figuració fins a l’abstracció.

Dins d’aquesta nova etapa han realitzat exposicions Natasha Lebedeva, Eok Seon Kim, Ruben Torras Llorca, Gilbert Herreyns, Aina Albo Puigserver, Manu Blázquez, Maria Colom, Mateu Bauzà, Cati Cànoves, Fèlix Coll, Juan Francisco Casas, Monika Buch, Grip Face, David de Felipe, 2monos (Nicoletta Mantoan i Alejandro Dumon), Robert Ferrer i Martorell, Guiem Aulí, a més d’algunes col·lectives amb participació d’artistes convidats com, Carlos Cartaxo, Alejandro Botubol, Fernando Soberats, Ramón Trias, Amable Villaroel, Jeremi Ca, que alguns d’ells més endavant s’han convertit en artistes de la Galeria. Així como altres col·lectitves amb artistes de projecció més consolidades com Jaume Plensa, Herminio, David Rodriguez Caballero, Pep Llambias, Wiston Roeht, Donald

Sultan, Peter Zimmermann, John Charberlain, Miquel Barceló, Eduardo Chillida, Antoni Tàpies, Joan Miró, etc.

Un altre dels objectius de la Galeria és la participació en fires, tant nacionals com internacionals; ArtMadrid (2015, 2016, 2017, 2018), JustMad Madrid (2019,2020), JustLX Lisboa (2018, 2019), Marte Castelló (2108, 2109,2020), Estampa Madrid (2018, 2019, 2020).

Contacte

Carrer de Sant Jaume, 17,
07012 Palma
+34 971 717 835 info@galeriapepllabres.com www.galeriapepllabres.com Instagram