Galeries

Kewenig Palma

About

Fundada en 1986, Kewenig ha esdevingut una galeria internacional amb espais a Berlín i Palma. La galeria acompanya, dona suport i promou les carreres d'artistes moderns i contemporanis. Mentre Jule Kewenig roman a càrrec de l'espai de Palma, Justus F. Kewenig va prendre el control de la galeria a Berlín de mans del seu difunt pare Michael O. Kewenig en 2017, passant així el negoci familiar a la propera generació.

La galeria va ser fundada com Jule Kewenig Galerie en Frechen, prop de Colònia, i es va inaugurar amb una exposició de pintures d'Hendrik Krawen. Des del principi, el programa va prosperar en l'extraordinària escena artística de Colònia dels vuitanta, equilibrant exposicions de joves artistes locals amb noms més establerts derivats del moviment Art Povera. En 2002, la galeria es va traslladar de la casa familiar a Appellhofplatz al centre de Colònia.

En 2004 es va inaugurar una segona galeria a Mallorca amb una exposició de Markus Lüpertz. El nou espai està situat en el cor del centre històric de Palma, ocupant una capella medieval del segle XIII. El lloc presenta artistes del programa de la galeria al mateix temps que fomenta forts llaços amb artistes locals.

Després de més de 25 anys a Renània, Kewenig es va traslladar de Colònia a Berlín en 2013. Una exposició de Christian Boltanski va inaugurar la nova galeria, situada en un edifici de 1688 a l'Illa dels Museus, en una de les cases més antigues de Berlín. Una subestació d'energia elèctrica a Berlín-Moabit, construïda en 1901 pel canviat de nom arquitecte Franz Schwechten, ha esdevingut el magatzem i sala d'exposició de la galeria per a instal·lacions a gran escala.

Contacte

Oratori de Sant Feliu
c/ Sant Feliu s/n
07012 Palma de Mallorca
+34 971 716 134 gallery@kewenig.com www.kewenig.com Instagram